Workshops

LEZING

Leer meer over het gedrag van jouw hond. Wat wil hij mij vertellen? Hoe moet ik als eigenaar reageren op het gedrag van mijn hond? Hoe leren honden nu eigenlijk? Ontdek het allemaal tijdens de lezing ‘Houding en Gedrag’ bij HondenCampus.

WANNEER

31 Oktober 2019
van 19.30 tot 22.00 uur

KOSTEN

25 euro p.p.

WAAR

DOC-T
Wielevenweg 20 Tilburg

INSCHRIJVEN

Schrijf je nu in via onderstaande link

INSCHRIJVEN
LEZING

Voorkom bijtincidenten en probleemgedrag door inzicht te krijgen in de factoren die een rol spelen bij het ontwikkelen en het uitvoeren van gedrag. Hoe kan ik mijn hond op een juiste manier begeleiden om probleemgedragt te voorkomen? 

WANNEER

28 November 2019
van 19.30 tot 22.00 uur

KOSTEN

25 euro p.p.

WAAR

DOC-T
Wielevenweg 20 Tilburg

INSCHRIJVEN

Schrijf je nu in via onderstaande link

inschrijven

Volg een workshop bij HondenCampus

De workshops van HondenCampus worden meerdere malen per jaar aangeboden. De workshop Hond & Gedrag en Hoog Risico Honden duren gemiddeld 2,5 uur en worden in de avonduren gehouden. De workshop Hersenwerk voor Honden duurt 1,5 uur en wordt vaak in de weekenden georganiseerd. Check onze kalender voor meer informatie.

kalender

HOND & GEDRAG

Tijdens de workshop Hond & Gedrag leer je het gedrag van je hond beter herkennen. Wat is de invloed van een eigenaar op een hond? Hoe leren honden eigenlijk? Hoe commiceren honden met elkaar? Het komt allemaal aan bod! 


Kalender

HOOG RISICO HONDEN

Het komt regelmatig voorbij in de media; ‘Hoog Risico Hond bijt hondje dood’, ‘hond bijt meisje in het gezicht’.. etc. Wat is nu precies de achtergrond van deze Hoog Risico Honden? En wanneer behoort een hond tot deze categorie? In deze workshop gaan we diep in op dit onderwerp. Onze missie is om de veiligheid in de samenleving te vergroten en het welzijn van de honden te waarborgen. Deze workshop is geschikt voor eigenaren en professionals. 


kalender

HERSENWERK 

Deze workshop wordt gegeven mét hond! Kom samen met uw hond snuffelen en krijg uitleg en advies over de verschillende aspecten van hersenwerk. Voor iedere hond is er wel een hersenwerkje te vinden, maar wist u dat het ook heel eenvoudig is om zelf een hersenwerkje te maken? U leert het allemaal tijdens de workshop Hersenwerk voor Honden.


kalender