Gedragstherapie

Gedragstherapie en -training

De gedragstherapeuten van HondenCampus hebben ruime kennis en ervaring. Zij hebben hun opleiding gevolgd bij gerenommeerde onderwijsinstanties en laten zich jaarlijks bijscholen. ‘Wij gaan met onze tijd mee en blijven in ontwikkeling’! Nieuwe trainingsmethodes en onderzoeksresultaten worden gelijk omgezet in de praktijk. Agressie en bijtpreventie is ons specialisme. Maar ook probleemgedrag zoals extreme angst, onzindelijkheid, gehoorzaamheidsproblemen en niet alleen kunnen zijn komt regelmatig voorbij. Kies voor deskundigheid en werk gericht aan een goede oplossing voor u en uw hond.

Privéconsult aan huis

Tijdens een privéconsult gaan we gericht aan de slag met het probleemgedrag van uw hond. Aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst en een gesprek met u als eigenaar stellen wij een diagnose. Tijdens het consult wordt er direct aandacht besteed aan de therapie. U ontvangt een uitgebreid rapport met een diagnose en een therapieplan. U krijgt van ons een stappenplan en toegang tot diverse trainingsvideo’s. Na het consult heeft u nog recht op 2 maanden nazorg waarin u altijd contact met ons kunt opnemen.


Privéconsult aan huis
Diagnose en therapieplan
Stappenplan en instructievideo’s
2 maanden nazorg

169,50 euro
excl. reiskosten

VRAAG PRIVÉCONSULT AAN

Privéconsult +

Bij een privéconsult + kiest u naast een consult aan huis ook voor een extra privétraining van 60 minuten. Onze gedragstherapeut gaat tijdens deze training direct aan de slag met u en uw hond. Het opgestelde therapieplan wordt in de praktijk uitgevoerd en u krijgt direct diverse handvatten aangereikt waardoor u meer zekerheid krijgt over de uitvoer van de therapie.


Privéconsult aan huis
Diagnose en therapieplan
Stappenplan en instructievideo’s
3 maanden nazorg
1 extra privétraining aan huis of bij ons op locatie

220,- euro
Excl. reiskosten

VRAAG PRIVÉCONSULT AAN

Privétraining

Wanneer het probleemgedrag van uw hond al duidelijk in kaart is gebracht, dan kunt u in de praktijk direct aan de slag. Tijdens de privétraining wordt u begeleid door een gediplomeerde gedragsdeskundige. Het probleemgedrag wordt aangepakt d.m.v. training in een gecontroleerde en veilige situatie.
De privétraining kan zowel bij u aan huis als bij ons op locatie gegeven worden.


75,- euro per uur
Excl. reiskosten

VRAAG PRIVÉTRAINING AAN

Online consult

Tijdens de coronacrisis vindt u het misschien minder prettig om een thuisconsult te plannen. Om u toch op weg te kunnen helpen kunnen wij u ook online helpen met het probleemgedrag van uw hond. We brengen samen het probleemgedrag in kaart waarna we direct online advies kunnen geven. Met ondersteuning van op maat gemaakte hand-outs en videomateriaal kunt u, na de ontvangst van ons rapport, direct zelf aan de slag met uw hond.


Online Privéconsult 
Diagnose en therapieplan
Stappenplan en instructievideo’s
2 maanden nazorg

129,50 euro
Excl. reiskosten

VRAAG PRIVÉCONSULT AAN