Workshops

Volg een workshop bij HondenCampus

De workshops van HondenCampus worden meerdere malen per jaar aangeboden. De workshop Hond & Gedrag en Hoog Risico Honden duren gemiddeld 2,5 uur en worden in de avonduren gehouden. De workshop Hersenwerk voor Honden duurt 1,5 uur en wordt vaak in de weekenden georganiseerd. Check onze kalender voor meer informatie.

kalender

HOND & GEDRAG

Tijdens de workshop Hond & Gedrag leer je het gedrag van je hond beter herkennen. Wat is de invloed van een eigenaar op een hond? Hoe leren honden eigenlijk? Hoe commiceren honden met elkaar? Het komt allemaal aan bod! 


Kalender

HOOG RISICO HONDEN

Het komt regelmatig voorbij in de media; ‘Hoog Risico Hond bijt hondje dood’, ‘hond bijt meisje in het gezicht’.. etc. Wat is nu precies de achtergrond van deze Hoog Risico Honden? En wanneer behoort een hond tot deze categorie? In deze workshop gaan we diep in op dit onderwerp. Onze missie is om de veiligheid in de samenleving te vergroten en het welzijn van de honden te waarborgen. Deze workshop is geschikt voor eigenaren en professionals. 


kalender

HERSENWERK 

Deze workshop wordt gegeven mét hond! Kom samen met uw hond snuffelen en krijg uitleg en advies over de verschillende aspecten van hersenwerk. Voor iedere hond is er wel een hersenwerkje te vinden, maar wist u dat het ook heel eenvoudig is om zelf een hersenwerkje te maken? U leert het allemaal tijdens de workshop Hersenwerk voor Honden.


kalender