Gedragstesten

Bent u van plan om een herplaatsen aan te schaffen? Maar wilt u graag eerst wat meer weten over het karakter van deze hond? Laat uw hond dan testen door HondenCampus. De test wordt afgenomen door een gediplomeerd honden gedragsbeoordelaar.

Persoonlijkheidstest.

De persoonlijkheidstest bestaat uit verschillende onderdelen. Er worden prikkels toegediend die de hond in het dagelijks leven tegenkomt. De testen zijn gevalideerd en gestandaardiseerd. Dat wil zeggen dat de uitslag van de test zeer betrouwbaar is. Kan uw hond samen met katten? Hoe reageert de hond op andere honden? Kan de hond bij kinderen geplaatst worden? Is de hond agressief in bepaalde situaties, of angstig? Dit zijn vragen die d.m.v. de test beantwoord kunnen worden. Deze test wordt al jarenlang afgenomen op het DierenOpvangCentrum in Tilburg. Het aantal bijtincidenten is sterk afgenomen en de klant is beter op de hoogte van het mogelijke probleemgedrag van de hond.

Motivatietest.

Heeft uw hond probleemgedrag en wilt u daar graag meer over weten? Ook dan kunt u uw hond laten testen bij HondenCampus. Vooral op het gebied van Hoog Risico is het zeer belangrijk om te weten wat de onderliggende motivatie is van agressief gedrag. Waarom valt uw hond uit naar andere honden? Komt dit door een onderliggende emotie? Of heeft het te maken met de bijpassende raseigenschappen? Wanneer u antwoord heeft op deze vraag is het makkelijker om therapie en/of training toe te passen.

Duur: circa 20 minuten
Kosten: 90 euro

Na afloop krijgt u een uitgebreid verslag van de bevindingen.

Wanneer u graag een test wil laten afnemen, dan kunt u daarvoor een afspraak maken via: info@hondencampus.nl