Cursussen

De cursussen van HondenCampus

PUPPYCURSUS

Train in kleine groepjes (max 5 cursisten) onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. Tijdens de cursus besteden we aandacht aan socialisatie, het aanleren van de basisoefeningen en werken we aan de band tussen hond en eigenaar. Train op een leuke, positieve manier en maak een goede start van het leven van je pup!


Duur: 10 lessen van 60 minuten

Kosten: 145 euro

GEHOORZAAMHEID

Tijdens de gehoorzaamheidscursus besteden we aandacht aan het aanleren van basisoefeningen als: zit, liggen, blijf, wandelen zonder trekken, hier etc. Omdat we in kleine groepjes trainen kunnen we inzoomen op het individuele gedrag van uw hond. We bieden vakwerk op maat; het (probleem)gedrag wordt op een positieve manier direct aangepakt.


Duur: 10 lessen van 60 minuten

Kosten: 145 euro

FREESTYLE

Een leuke bezigheidscursus voor u en uw hond. Tijdens de cursus freestyle komen methodes als ‘targerting’, ‘capturing’ en shaping aan bod. DogDance oefeningen, vooruit sturen, speuren en hersenwerk; het komt allemaal voorbij in de cursus Freestyle.


Duur: 10 lessen van 60 minuten

Kosten: 145 euro

SPORT & SPEL

Lijkt het u leuk om op een sportieve manier bezig te zijn met uw hond? Dan is de cursus sport & spel misschien iets voor u! Behendigheid, Hoopers, Treiball en Flyball; het komt alemaal aan bod. Werk aan een goede coördinatie en conditie van uw hond op een leuke, sportieve manier.


Duur: 10 lessen van 60 minuten

Kosten: 145 euro

De kracht van HondenCampus

Trainen in kleine groepjes

Bij HondenCampus trainen we in groepjes van maximaal 5 cursisten

Positieve trainingsmethodes

Trainen op basis van positive reinforcement

Gediplomeerde instructeurs

Alle medewerkers van HondenCampus zijn opgeleid bij gerenomeerde onderwijsinstellingen

Indivduele aandacht

Tijdens onze cursussen besteden we veel aandacht aan het (probleem)gedrag van uw hond